Den enkla vägen att lyckas med aktier

Den enkla vägen att lyckas med aktier

Den enkla vägen att lyckas med aktier är min sammanställning av allt bra tänk och alla aktiestrategier, tumregler och råd vi behöver för att ha koll på grunderna inom aktiehandel och börsen. Du kan köpa aktieboken på Adlibris och Bokus eller signerade ex från Sterners Förlag.

För mig var det som att känna att jag äntligen hittat hem när jag började renodla mitt aktiesparande mot min utdelningsstrategi. Med boken vill jag hjälpa dig att lyckas med samma sak, oavsett om du använder samma aktiestrategi som jag eller någon annan.

Min bok riktar sig dels till dig som vill hitta rätt upplägg för att börja med aktier eller få ordning på en befintlig portfölj. Dels till dig som redan är igång och som behöver finslipa din strategi.

Mitt mål med boken är både att informera och att i möjligaste mån underhålla. Ekonomi måste vara lättläst även om det är faktaspäckat.

Boken hjälper dig spara och nå dina mål samt vad du ska och inte ska fokusera på när det gäller börsen. Du kan ha boken som hjälp för att bli rik på aktier, men poängen med boken är minst lika mycket att hitta rätt i ditt sparande så du alls vet vad du gör.

Bokens innehåll är bland annat:

  • En guide till hur du hittar en aktiestrategi och aktier som passar just dig.
  • Mina bästa råd samlade, kategoriserade och förklarade.
  • Hur mycket pengar du och jag kan spara på att spara i aktier istället för fonder och aktieindexobligationer. Risken behöver inte ens bli högre.
  • Min skola i börspsykologi.
  • Citatkungarnas bästa lärdomar för sparande, börsen och aktier.
  • Goda råd från de bästa placerarna genom tiderna.
  • Mina tio budord för enklare och smartare aktieaffärer.
  • En hel liten ordlista med finansiella ord.

Köp boken Den enkla vägen att lyckas med aktier direkt från mig och min förläggare här så får du ett signerat exemplar.

Du kan förstås handla boken även via de vanliga ebokhandlarna och andra återförsäljare, men de böckerna är osignerade plus att jag tjänar mindre pengar på den försäljningen. 🙂
Bokus
Adlibris
Legimus (talbok)
Akademibokhandeln

Jag har även fått boken recenserad:
Stefan Thelenius
Gottodix
Petrusko
Aktieinkomster
Placera Pengar
Långsiktig Investering
Kronan till miljonen
Läsglasögon (Instagram)

Twittrat och mejlat om Den enkla vägen att lyckas med aktier

Listan nedan hade jag kunnat göra mycket längre om Twitter hade tillåtit mig se alla mina gamla favoritmarkeringar. Nu saknas alla från bokens första år på marknaden.

”Jag uppskattade boken väldigt mycket.”

”Tack @MarcusHernhag för en grymt bra bok som jag sträckläst och fortsätter återkomma till ’Den enkla vägen att lyckas med aktier’.”

”Har precis läst din första bok. Mycket bra!”

”Lättläst, begriplig & informativ.”

”Du skriver på ett sätt så gemene man kan ta till sig det.”

”Mkt bra!”

”Bra bok :)”

Disclaimer: Det finns inga garantier för att du ska bli rik tack vare boken. Historisk avkastning behöver inte säga något om framtida avkastning och börsen kan gå ned flera år i följd. Du kan i sämsta fall förlora hela eller delar av dina besparingar. Det tar i regel lång tid att bygga upp en sparportfölj och du gör alla investeringar på egen risk och på eget ansvar. Bokens innehåll och råd måste anpassas utifrån dina förutsättningar för att du ska öka dina chanser och det krävs ansträngningar av dig för att du ska kunna lyckas.