Banking by Daniel – om utdelningsaktier och Rich dad

Jag har blivit intervjuad i ekonomipodden Banking by Daniel. Där pratar jag om att bli ekonomiskt fri och fyraprocentregeln och recenserar jag boken Rich dad, poor dad, vilket jag även gjort här på sajten. Rich dad är en är en riktig ögonöppnare när det gäller synen på tillgångar och konsumtion samt anställning jämfört med att ha eget företag.

Dessutom tipsar jag om fem utdelningsplaceringar i Sverige och en i USA. Det handlar om både fonden Xact Norden Högutdelande och fyra bra aktier som jag tror kan bli bra på sikt.

Om tekniken är med oss börjar podden ovan när intervjun med mig drar igång. Annars finns avsnittet hos Spotify.

Dessförinnan börjar Banking by Daniel med en intervju med Hanna Wachtmeister, VD för det spännande bolaget Flat Capital.

2 reaktioner till “Banking by Daniel – om utdelningsaktier och Rich dad”

  1. Rich dad poor dad är en riktigt bra bok, inspirerande. Enda nackdelen med den är att den är så amerikansk och att den tar upp en hel del amerikanska regler. Jag önskar att någon skulle skriva en svensk version – se där ett tips till dig Marcus 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)