Bra bolag 2019

bull market tjurmarknad Ferdinand
Det är inte mycket till tjurmarknad just nu, men bra bolag vänder upp i kurs förr eller senare.

2019 års åtta bolag finns nu på sidan med bra bolag. 

Som vanligt är det här inget som har med tajming att göra, men i år vaskade jag enbart fram bra bolag som fallit i kurs. Tjurmarknad har vi inte sett på ett tag då börstrenden är ned sedan toppen i oktober.

Notera att ett av dem är Hexagon och det är en aktie jag sålde i december 2018, men jag köper som sagt gärna tillbaka det senare i år. Även ett bra bolag kan falla mer i kurs än vad man tror.

5 reaktioner till “Bra bolag 2019”

  1. Hej!

    Delar din åsikt om Hexagon. På vilken nivå kan du tänka dig köpa Hexagon igen. Jag sitter och väntar på p/e runt 15 men det kanske är för lågt med tanke på potentiell tillväxt?

    MVH Christian

    1. Hej! Jag har inte särskild nivå, tittar mer på att trenden ska bottna, eller att aktien åtminstone faller en bra bit till om inte börsen vänder upp långsiktigt.

  2. Sitter back i Inwido. Vad tror du, ligga kvar, sälja hälften eller allt. Någon snabb uppgång är kanske inte att räkna med i rådande marknad, men företaget är ju en stor spelare i sitt gebiet. Direktavkastningen lockar ju fortsatt.

    1. Det borde vara för sent att sälja nu, men trenden är illavarslande. Hittar du inget bättre kanske du ska behålla, men det är å andra sidan inget bolag jag hittills gillat långsiktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)