Hernhags utdelare – mitt analysbrev med utdelningsaktier

Den 12 november 2019 startade utgivningen av mitt digitala analysbrev Hernhags utdelare. Det blir ett nummer i månaden med analyser av utdelningsaktier med fokus mot Norden och Nordamerika. Utgivningen pågår november 2019 till april 2020.

Till skillnad från mitt nyhetsbrev är detta en betaltjänst.

I varje nummer blir det ett nytt tema om en framtidsbransch och tabell över intressanta aktier, fyra aktieanalyser,  samt några sidor med mina utdelningsfavoriter. De favoritaktierna i bladet är mer på 5-10 års sikt än kortare tidshorisont, så tajmingen är underordnad de långa trenderna och hur vi hanterar kapitalet rent portföljmässigt.

Första numret är skickat, men du kan fortfarande anmäla dig om du nöjer dig med färre nummer än alla sex. Hernhags utdelare ges ut i samarbete med Privata Affärer och du kan läsa mer här.

Anmälan är nu stängd för säsongen.

Klippet ovan är gjort av Nordfors Produktion.

Utgivningsdagar onsdagar (skickas ut till prenumeranter kvällen före när börsen stängt)

1: 13 nov 2019
2: 11 dec 2019
3: 15 jan 2020
4: 12 feb 2020
5: 11 mar 2020
6: 15 apr 2020

Har du anmält dig men inte hittat analysbladet i din inkorg kan det ha fastnat i ett skräpfilter. Leta i både prioriterad och vanlig inkorg om du har en sådan uppdelning. Avsändaren är placeringsguiden@privataaffarer.se. Markera gärna den avsändaren som icke skräpmejl eller använd en så kallad epostregel som vitlistar den.