Inga fler stora frågelådor

Frågelåda
Frågelådan. Foto: Mimmie England.

Jag känner att jag inte orkar eller hinner eller vill lägga upp fler blogginlägg med 5-10 frågor och svar. Det här blev därmed det sista av sitt slag. Framöver blir det möjligen enstaka undantag som troligen är i form av en fråga med ett utförligare svar. Jag vet i nuläget inte riktigt vad som är bäst.

Som jag skriver på sidan Anlita eller fråga mig föredrar jag numera att du frågar mig i aktiechatten jag har hos Privata Affärer om fredagarna kl 10.

I andra hand kan du skriva dina frågor som en kommentar till något blogginlägg och eller sida här på hernhag.se. Det blir då i vart fall administrativt lättare för mig jämfört med att jag får frågorna i mejlen och sen gör ett blogginlägg i stilen Q&A och Frågelåda och allt vad jag kallat det.

2 reaktioner till “Inga fler stora frågelådor”

  1. Åhhh så trist….jag har verkligen uppskattat inläggen. Kortfattade och med bra information så man kan söka vidare om man vill veta mer.
    Men tiden är ibland knapp och då får man söka nya vägar.
    Tack för alla finfina tips jag slukat i mig där och hoppas du hittar ett sätt som passar dig bättre.

    1. Tack, det var intressant att höra att någon uppskattade frågelådorna. Det blir svar på frågor i kommentarerna till sidorna och inläggen istället. Och eventuellt kortare frågelådor om jag tycker det är kul eller lämpligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)