Mobilernas tid även på min sajt

Jag bytte för en kort tid sedan WordPresstema till ett så kallat responsivt. Det betyder i praktiken att sajten ser lite annorlunda ut om du surfar hit via mobil enhet jämfört med en stationär dator. De nya mobila tiderna har med andra ord nått även hernhag.se.

Som du kan se är temat mycket snarlikt det förra. Jag vill inte förvirra och mecka runt med rubriker och menyval i onödan. Långsiktighet borde löna sig även när det gäller en sajts gränssnitt. 

En anledning till att detta sker just nu är att Google uppdaterar sin sökalgoritm och gynnar sajter och sidor som kan anpassa sig efter mobiler. Därmed blev det aktuellt för mig att titta på det, annars hade jag skjutit upp det hela.

I samband med temabytet lade jag in ett nytt plugin för sociala medier. Du kan nu lättare gilla och dela enskilda blogginlägg på Facebook och Twitter. Knapparna för det finns under varje enskilt inlägg. 

En nyhet bland sajtens stationära sidor är att min sida med nya personbästan-sidan har uppdaterats med de här små lyften. 

Dessutom är boken Bli grymt rik på aktier recenserad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)