Så lyckas du med aktier – Intervjuad i Börshajen podcast

”För att lyckas med sina investeringar så är det först och främst viktigt att man tar fram en strategi och upplägg som passar just ditt liv, dina förutsättningar och ditt intresse. För mig tog det väldigt lång tid att lära mig det enkla knepet.”

Andra Farhad och jag i Börshajens podd 2019.
Andra Farhad och jag i Börshajens podd 2019.

Det och andra saker svarade jag på Andra Farhads frågor i Börshajen podcast som du kan lyssna på här.

5 reaktioner till “Så lyckas du med aktier – Intervjuad i Börshajen podcast”

  1. Bra avsnitt! Jag som önskar att vara semi-aktiv, är det ens lönt att gå in för mig? Jag har en sparhorisont på +15 år och har just nu valt att ha mitt sparande i fonder trots att jag har ett stort intresse för aktier.

    Vore kul om du hade tankar om det 🙂

    Mvh

  2. Härligt avsnitt! Jag är ganska ny på börsen så mkt intressanta tankar väcktes. Vilket bolag nämnde du som nr 2? Efter det kanadensiska.

    Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)