Allmänt & kontakt

Hela 14 av tio schizofrena ekonomidoktorer ordinerar dig minst ett besök på hernhag.se varje vecka. Syftet med sajten är att presentera mig som skribent för mina läsare och uppdragsgivare, ge spartips och börsråd med länkar till mina artiklar, samt i mån av behov tillgodose omvärldens intresse för mig som person.
🙂

Du kan kontakta mig på marcus@hernhag.se om du vill anlita mig eller fråga mig något. Skicka gärna en brevduva om du kan, men det vete fåglarna om det inte blir för svårt.

Lättare då att nå mig på Facebook och gillar du det jag skriver får du gärna bli min vän där, annars kan du nöja dig med att följa mig så får du rakt in i ditt Facebookflöde inlägg med länkar till det jag skriver.

Du kan också låta en liten fågel twittra i mitt öra om du vill nå mig. Jag lägger kommenterar börsen på Twitter, så följ mig gärna där om du vill få länkar till mina webbpublicerade analyser. Se även mina tweets och länkar i högerkolumnen här på Hernhag.se.

Jag finns även på Instagram (men inte på Instahekto eller på Instakilo!) om du vill få inspiration inom sparande, träning och mat.

Allt som läggs upp på sociala medier hamnar inte här på bloggen.

Allt jag skriver inom ekonomi ska betraktas som journalistik och inte finansiell rådgivning.(C) Marcus Hernhag 2012 - 2018

10 reaktioner på ”Allmänt & kontakt”

 1. Hej Marcus,
  Håller på och skriver mitt testamente och har tänkt att efter mitt frånfälle överlämna ansvaret för tillgångarna till någons Private Banking. Hade från början tänkt på Handelsbanken men det skadar inte att se sig omkring. Det finns många aktörer på banan. Kommer inte ihåg att jag nånsin sett någon bedömning i PA om detta. Har Du något gott råd att ge? Tack på förhand.
  mvh
  Sture

 2. Hej,

  Tack för en utmärkt hemsida samt för dina chatter! Till min fråga; känner du till någon sida där man kan skriva in ett företag och få ut information om direktavkastningen som de haft historiskt, dvs. Jag skriver exempelvis in telia sonera och får då ut att 2002 = XX %, 2003 = XX % osv.
  Tänker att det vore bra med den informationen för att kunna ”förutspå” framtiden och vad man skulle kunna förvänta sig.

  Vänliga hälsningar
  Martin Matti

  1. Hej!

   Känner inte till en sådan sida. Direktavkastningen i procent, ja när då under respektive år? Direktavkastningen ändras i takt med aktiekursen och kan vara annorlunda när utdelningen betalas ut jämfört med vid årsskiftet etc Däremot har de flesta börsbolag investor relationssidor där det finns fem eller tioårsöversikter över bland annat utdelningen.

   mvh
   Marcus

 3. Hej Marcus.

  Jag har under en längre tid varit intresserad av att köpa aktier i Marken Corp.Tycker det verkar vara en relatift stabil aktie men jag hittar inte vad som ger för avkastning.
  Vad tycker du om Markel?
  Är det någon idé , eller ska man lägga pengarna på någon annan aktie?

  Mvh Daniel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)