Innehållslista

Topplista över de vanliga ämnena (även kallade etiketter och taggar). Ju större bokstäver desto oftare skriver jag om det ämnet.

Aktietips Fonder Preferensaktier - så kallade preffar Fastighetsaktier och REIT Spartips Böcker jag läst inom ekonomi Investeringar - tips och råd ISK - Information om investeringssparkontot Den enkla vägen att lyckas med aktier Onoterat Investeringar i råvaror Använd stop loss Styrketräning Skatteregler Investeringar i teak Säljstrategier Skryt och inspiration Källskatt på utdelningar Alternativa investeringsfonder Läsvärda ekonomiska citat Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning Bostadsinvesteringar Börshumor Räntebevis Skrivtips Jag diskuterar aktier och börsen i TV Den enkla vägen hitta världens bästa aktier Poddar jag varit med i Roliga dikter Investerar-SM Bilar Börspsykologi ränta-på-ränta-effekten Portföljstrategier Valutakurser och deras påverkan på sparandet Besökare och statistik En vanlig dag i mitt liv


(C) Marcus Hernhag 2012 - 2018

2 reaktioner på ”Innehållslista”

  1. Hej!
    Jag letar efter din lista över eget innehav som du uppger att du uppdaterar vartefter. Jag hittar bara länk via Privata Affärer men den är inte uppdaterad ( Clas Ohlson tex som du inte har kvar finns fortfarande kvar på den listan.

    Tack!

    Mvh Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)