Min första post i JNJ

Jag har köpt en mycket liten post i Johnson&Johnson (JNJ). Direktavkastningen tog sig återigen över 3 procent då aktien rekylerade ned igen. Jag hoppas kunna öka både där och i Crown Castle och Texas Instruments framöver. Tidigare i januari ökade jag något i H&M, som även de äntligen kom över 3 procent i direktavkastning. 

JNJ är ett av de mer stabila läkemedelsbolagen då de säljer en hel del konsumentprodukter, bland annat den tandtråd jag själv använder. 🙂 Över 50 år av stigande utdelningar, konjunkturstabil verksamhet, åldrande befolkning i väst plus tillväxtmarknadsländer som satsar mer på läkemedel. Det bådar gott.

Kan jag bara komma åt att öka i JNJ under året kommer den aktien att ge välbehövlig exponering och spridning mot hälsovårdssektorn, som jag inte har särskilt mycket av alls i min börsnoterade portfölj.

 

6 reaktioner till “Min första post i JNJ”

    1. Tack! Jag gillar verkligen att CCI äger mobilmaster och bredbandsnät. Det måste vara framtiden (det också) med all ökad trafik över näten.

  1. Hej Marcus;

    Det vore kull om du kan skriva ett inlägg med köpvärda amerikanska aktier som har bra aktieutdelning.
    Kan man förvänta sig en sånt inlägg tror du ? : )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)