Hernhag – Kontakt & info

Jag har följt börsen sedan 1998 och skrivit åt Sveriges största privatekonomiska tidskrift Privata Affärer sedan år 2000. Mitt yrke är författare och frilansande skribent och mina aktieböcker har sedan 2015 sålt i över 50 000 exemplar.
Se mitt CV för mer info om min karriär och sidan om mig och min person för mer Hernhag-info.

En genomgång av vad som finns på denna aktiesajt kan du läsa i guiden för att kommer igång med aktiesparande.

Hernhag.se är fri från reklam så långt det är möjligt, men det kan förekomma via externa tjänster som podden eller mina YouTube-klipp.

Allt jag skriver inom ekonomi på hernhag.se och i sociala medier ska betraktas som journalistik och inspiration, inte som finansiell rådgivning. Jag arbetar via min enskilda firma och är frilans för livet.

Du kan nå mig på marcus@hernhag.se och hernhag@gmail.com
Har du en mediekanal av någon slag får du gärna intervjua mig. Jag är då tacksam om du från din sajt eller blogg länkar till hernhag.se.

SOCIALA MEDIER
Du kan följa det jag skriver och lägger upp i sociala medier.

Strategirådgivning

Du som vanlig privatsparare kan köpa strategirådgivning av mig. Jag får inte ge dig några direkta köpråd, men strategier, tillgångsallokering, börstänk och annat kan jag ge dig utan att behöva Finansinspektionens tillstånd.

Det kan vara saker som feedback på din portfölj ur ett riskperspektiv eller helt enkelt bekräfta att du tänker och gör rätt. Eller varna för saker du kanske ska se upp med.

Jag tar 1250 kr i timmen för detta och vi kan ses på neutral plats i Stockholmsområdet eller höras via mejl eller via Teams och Zoom.

Alla köp- eller säljbeslut tas på ditt initiativ och är på ditt ansvar.
All kommunikation mellan oss i detta ärende stannar förstås mellan oss.

Om du har frågor till mig

Har du frågor som är börsrelaterade hänvisar jag i första hand till aktiechatten på privataaffarer.se om fredagarna. I andra hand fråga mig via kommentarer till sidor och blogginlägg här på hernhag.se. Jag svarar i mån av tid.

Svarar jag på mejlfrågor lär du förr eller senare hamna i kategorin frågor och svar om sparande. Ju fler som kan läsa och lära sig något desto bättre.

Alla mina börsrelaterade svar är journalistik och inte den typ av finansiell rådgivning du kan få av banker och rådgivare som har tillstånd från Finansinspektionens och som står under den myndighetens tillsyn.

Är du redaktör i media? Som du kan läsa i mitt CV jobbar jag mycket åt samma uppdragsgivare sedan länge. Att arbeta åt andra medier kanske därför inte går, men skriv gärna och kolla.


(C) Marcus Hernhag 2012 - 2020