Hernhag – Kontakt & info

Jag arbetar via min enskilda firma som författare och frilansande skribent. Jag har följt börsen sedan 1998, se mitt CV för mer info. Vill du läsa en längre genomgång av vad som finns på denna aktiesajt kan du gå till sidan om aktiesparande.

Allt jag skriver inom ekonomi på hernhag.se och i sociala medier ska betraktas som journalistik och inspiration, inte som finansiell rådgivning.

Du kan nå mig på marcus@hernhag.se och hernhag@gmail.com
Har du en mediekanal av någon slag får du gärna intervjua mig. Jag är då tacksam om du från din sajt eller blogg länkar till hernhag.se.

SOCIALA MEDIER
Du kan följa det jag skriver och lägger upp i sociala medier.

Strategirådgivning

Du som vanlig privatsparare kan köpa strategirådgivning av mig. Jag får inte ge dig några direkta köpråd, men strategier, tillgångsallokering, börstänk och annat kan jag ge dig utan att behöva Finansinspektionens tillstånd.

Det kan vara saker som feedback på din portfölj ur ett riskperspektiv eller helt enkelt bekräfta att du tänker och gör rätt. Eller varna för saker du kanske ska se upp med.

Jag tar 1250 kr i timmen för detta och vi kan ses på neutral plats i Stockholmsområdet eller höras via mejl eller Skype.

Alla köp- eller säljbeslut tas på ditt initiativ och är på ditt ansvar.
All kommunikation mellan oss i detta ärende stannar förstås mellan oss.

Om du har frågor till mig

Har du frågor som är börsrelaterade hänvisar jag i första hand till aktiechatten på privataaffarer.se om fredagarna. I andra hand fråga mig via kommentarer till sidor och blogginlägg här på hernhag.se. Jag svarar i mån av tid.

Svarar jag på mejlfrågor lär du förr eller senare hamna i kategorin frågor och svar om sparande. Ju fler som kan läsa och lära sig något desto bättre.

Alla mina börsrelaterade svar är journalistik och inte den typ av finansiell rådgivning du kan få av banker och rådgivare som har tillstånd från Finansinspektionens och som står under den myndighetens tillsyn.

Är du redaktör i media? Som du kan läsa i mitt CV jobbar jag mycket åt samma uppdragsgivare sedan länge. Att arbeta åt andra medier kanske därför inte går, men skriv gärna och kolla.


(C) Marcus Hernhag 2012 - 2020