Bygg din egen pengamaskin

Bygg din egen pengamaskin heter min åttonde aktiebok. En pengamaskin är en stabil utdelningsportfölj som passar långsiktiga investerare. Jag berättar allt du behöver veta om en sådan och sedan steg för steg hur jag tänker och gör när jag analyserar aktier och bygger på min egen pengamaskin.

Bygg din egen pengamaskin är en uppföljare till min populäraste bok, Bli rik på aktieutdelning. Trots att det blir mer analytisk höjd i boken är den skriven så att även nybörjare ska kunna förstå och komma igång med aktiesparandet. Alla begrepp förklaras och målet när jag skrev manuset var att det ska vara en bok för alla.

En pengamaskin är en stabil utdelningsportfölj som passar långsiktiga investerare. Jag berättar i boken allt du behöver veta om en sådan och sedan steg för steg hur jag tänker och gör när jag analyserar aktier och bygger på min egen pengamaskin.

Detta är nämligen aktieboken där jag avslöjar hela min analysprocess. Det blir inga stora och krångliga räkneövningar, för sådana fungerar sällan bättre än sunt förnuft. Däremot en genomgång av hur vi kan dela in vår utdelningsportfölj i olika typer av utdelningsaktier.

Urval av bokens innehåll

  • Så hittar du de bästa utdelningsaktierna.
  • Studentportföljen för unga eller för dig som sparar till barnen.
  • Genomgång av min sparportfölj och dess viktning.
  • Sprid riskerna med bra fonder som ger utdelningar.
  • Bästa sektorerna att investera i.
  • När är pengamaskinen fulltankad?
  • Få 25000 kr i månaden livet ut.
  • Så analyserar jag aktier och kvartalsrapporter (längsta kapitlet i boken).

Förlagen är både Sterners Förlag och Mondial som samarbetar med utgivningen.

Boken utkommer den 2 maj och du kan redan nu förhandsbeställa den signerad hos Sterners Förlag och det med rabatt. Gillar du mig beställer du här för då blir det högst marginaler. 🙂

Pengamaskin-boken kan du också beställa via Adlibris.

Annars kan du förhandsboka via Bokus så har du chansen att vinna en timme med mig:

Guldbiljett! Du kan förhandsboka Bygg din egen pengamaskin via Bokus så har du chansen att vinna en timme med mig.

En skillnad från första boken om aktieutdelning är att denna är både bredare och djupare. Läs mer i blogginlägget om att bygga en pengamaskin.

Kapital två är hur du ska börja bygga din pengamaskin.

Kapital två är hur du ska börja bygga din pengamaskin.