Bygg din egen pengamaskin

Bygg din egen pengamaskin heter min åttonde aktiebok. En pengamaskin är en stabil utdelningsportfölj som passar långsiktiga investerare. Jag berättar allt du behöver veta om en sådan och sedan steg för steg hur jag tänker och gör när jag analyserar aktier och bygger på min egen pengamaskin.

Bygg din egen pengamaskin är en uppföljare till min populäraste bok, Bli rik på aktieutdelning. Trots att det blir mer analytisk höjd i boken är den skriven så att även nybörjare ska kunna förstå och komma igång med aktiesparandet. Alla begrepp förklaras och målet när jag skrev manuset var att det ska vara en bok för alla.

En pengamaskin är en stabil utdelningsportfölj som passar långsiktiga investerare. Jag berättar i boken allt du behöver veta om en sådan och sedan steg för steg hur jag tänker och gör när jag analyserar aktier och bygger på min egen pengamaskin.

Detta är nämligen aktieboken där jag avslöjar hela min analysprocess. Det blir inga stora och krångliga räkneövningar, för sådana fungerar sällan bättre än sunt förnuft. Däremot en genomgång av hur vi kan dela in vår utdelningsportfölj i olika typer av utdelningsaktier.

Så köper du boken Bygg din egen pengamaskin i tryckt format:
Sterners Förlag
Adlibris
Bokus

E-boken finns hos Adlibris och Bokus om du vill läsa allt på mobil eller läsplatta.

Urval av bokens innehåll

  • Så hittar du de bästa utdelningsaktierna.
  • Studentportföljen för unga eller för dig som sparar till barnen.
  • Genomgång av min sparportfölj och dess viktning.
  • Sprid riskerna med bra fonder som ger utdelningar.
  • Bästa sektorerna att investera i.
  • När är pengamaskinen fulltankad?
  • Få 25000 kr i månaden livet ut.
  • Så analyserar jag aktier och kvartalsrapporter (längsta kapitlet i boken).

Förlagen är både Sterners Förlag och Mondial som samarbetar med utgivningen.

Om du beställer den hos Sterners Förlag blir jag lite extra tacksam, för där får du inte vara ett bra pris utan jag får samtidigt lite extra royalty 🙂
Pengamaskin-boken kan du också beställa via Adlibris och via Bokus.

En skillnad från första boken om aktieutdelning är att denna är både bredare och djupare. Läs mer i blogginlägget om att bygga en pengamaskin.

Kapital två är hur du ska börja bygga din pengamaskin.

Kapital två är hur du ska börja bygga din pengamaskin.

Recensioner och citat om Pengamaskinboken

Bokrecensioner på ekonomisajter:
The Dividend Story
Två månadslöner
Från Betongen till Börsen
Petrusko
1MillionDollarBookClub (instagram)
Sparo

Citat från sociala medier och läsarkommentarer:
”Detta är en bok alla föräldrar borde ge till sina tonåringar. Mycket bra!”

Bra, informativ och läsvärd bok om att bygga sig en pengamaskin. Gillar inte minst delarna om hur det går att skapa sig en portfölj med olika slags utdelningsaktier med tillhörande analystips och resonemang. Rekommenderas!”

”Gillar den verkligen”

”Välskrivet och du får med ditt egna lugn i boken. En stor inspiration.”

”Med stort nöje jag läser.”

”Bra bok. Mycket om utdelningar.”

”Precis läst ut den…hur bra som helst.”

”Tycker den är riktigt bra.”

”Välskriven och pedagogisk. Kan klart rekommendera andra att läsa den- såväl nybörjare som de som investerat i värdepapper en tid.”

”Superintressant :)”

”Mycket intressant!”

”Din nya bok gillar jag skarpt! ”

”Bra bok, läser nu och följer dina råd.”