Bli rik på aktieutdelning slutsåld igen!

Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning har än en gång sålt slut och Sterners Förlag har fått trycka nya. Tack till alla som köpt boken. Nu har 11000 exemplar av boken sålts och sammanlagt har mina aktieböcker därmed sålt i ca 30000 kopior. Så härligt att min pojkdröm att bli författare inte bara blev sann utan även en sådan framgång. Jag känner mig hedrad.

Den nya upplagan av Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning innehåller uppdaterade siffror då tidigare version av boken har drygt 1,5 år på nacken. Uppdateringen gäller många men inte precis alla siffror och är till och med 2017 års räkenskaper i bolagen. Boken har även uppdaterats, korrigerats och ändrats på fler ställen. Totalt har jag lagt in nya detaljer och siffror på 32 olika sidor i boken.

Du som redan har boken behöver inte köpa en ny. Inget av de tidlösa råden eller kunskapen har behövt ändrats, till skillnad från hur många år i följd som bolagen höjt sina aktieutdelningar. När tabeller uppdateras med nya siffror får även texten uppdateras, ibland på flera ställen.

Den nytryckta versionen av Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning finns nu bokhandeln och hos förlaget.
Uppdatering och tillägg: Normalt får du ett signerat exemplar om du beställer direkt från Förlaget, men fram till slutet av april 2018 blir det osignerade av logistiska skäl. 

12 reaktioner till “Bli rik på aktieutdelning slutsåld igen!”

 1. Grattis ! Tack för dina utmärkt bra böcker. Jag försöker följa dina goda råd.
  Tidigare var det sporadiska investeringar. Numera blir det mera regelbundna investeringar i stabila bolag med god utdelning.

 2. Tack! Din bok har förändrat mitt liv från utbränd o ledsen i höstas till full av hopp om att så småningom hoppa ur ekorrhjulet. För nu har jag byggt mig en utdelningsbombmatta med i dagsläget 48 innehav som ger mig utdelning årets alla veckor utom fem! (Jag handlar inte aktier efter utdelningstidpunkt men det har ändå blivit så stor spridning.) Jag bygger parallellt upp en portfölj enligt Magiska Formeln, men det var din utdelningsstrategi som fick det att ”säga klick” och få mig att sätta igång. Passar mig perfekt och jag älskar att skriva in nyförvärven i mitt kalkylblad och se hur de framtida utdelningarna ökar, det blir nästan ett beroende (men positivt)… Så återigen stort tack!

 3. Hej Marcus
  Om OP löser in B-preffar ser du det sannolikt att Alm gör detsamma?

  Mvh

  Tompa

  1. Hej!
   I Oscars fall finns det för ovanlighetens skull en möjlighet för aktieägarna att begära inlösen och då kursen låg under inlösenkursen är det många som begärt det. Alm Equity har mig veterligen ingen sådan möjlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)