Mitt innehav Tectona Capital börsnoteras

Trump Ocean Club i Panama City när jag var där 2013.

Mitt innehav i fastighetsbolaget Tectona Capital gör debut på börslistan NGM MTG fredag den 13 april. Blir intressant att få ett marknadsvärde på aktierna, istället för att enbart titta på eget kapital per aktie.

Jag räknar med liten handel i aktien och rätt svängig kursutveckling till en början, men i det stora hela går affärerna bra där nere. Panama växer fint och värdet på bostäderna lär fortsätta stiga. Tectonas fokus mot att köpa ganska stora lägenheter och stycka av dem till flera små som sedan hyrs ut känns fortsatt rätt. Långsiktigt borde trenden vara uppåt, det vill säga på fem till tio år känns allt rätt.

Panama City glömmer jag inte i första taget.

4 reaktioner till “Mitt innehav Tectona Capital börsnoteras”

    1. Via mitt jobb åt Privata Affärer där jag granskade olika sätt att bli skogsägare upptäckte jag att Tectona hade teakplantager. Nu är fokus mot fastigheter istället, men det var på den vägen det var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)