Mina böcker snart slutsålda

Både Den enkla vägen att lyckas med aktier och Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning håller på att sälja slut på nuvarande upplagor.

Den förstnämnda boken har sålt i ca 10500 exemplar inklusive drygt 2000 stycken via så kallad bulkförsäljning. Det är när en köpare beställer många på en gång.

Den andra boken ligger på 8500 sålda nu. Med tanke på den ett år kortare tiden på marknaden är det en snabbare försäljning än första boken.

Tack till alla som köpt! 🙂

Den sammanlagda försäljningen är därmed ca 19000 böcker. Det är en milstolpe i livet att sälja så pass många böcker sedan första boken lanserades i oktober 2015.
”Plötsligt händer det.”

9 reaktioner till “Mina böcker snart slutsålda”

 1. Precis lagom till att VPK fått upp ögonen för dig och din inriktning då. För du har väl hört hur de blivit riktigt upprörda över att folk kan tjäna pengar, utan att jobba, på utdelningar. En rejält progressiv skatt på det, tack?
  Allvarligt talat, vänstern tar verkligen fram det absolut sämsta hos människan: avund, lättja och missunnsamhet.
  Mvh http://investera-pengar.blogspot.se/

  1. Typiskt att de tror att allt kan lösas och förbättras med högre skatter. Det blir ofta snarare värre med ännu mer politikermakt.

 2. Kul Marcus! Du är väl värd vartenda sålda ex!

  Hoppas på att få ut dem på ljudbok. Har läst båda men som sitter mycket i bil och hade med enkelhet kunnat fördriva den tiden med att lyssna på dina böcker!

  /StockVonBörs

 3. Klart de snart är slutsålda, det var en suverän bok. Många bra tips och skriven så att inte några tidigare djupa kunskaper krävs. Jag tackar dig för boken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)