Myndighet gör talbok av Den enkla vägen att lyckas med aktier

Den enkla vägen att lyckas med aktier finns nu som talbok hos legimus.se

Nu finns Den enkla vägen att lyckas med aktier som talbok. Det är myndigheten för tillgängliga medier, MTM, som gjort den tillgänglig i denna form. Orsaken är att den blivit efterfrågad av personer med läsnedsättning.

Länken ovan går till min boks sida legimus.se, vilket är en sajt eller snarare digitalt bibliotek där min och andra talböcker finns att beställa för dig som är blind eller har annat problem med synen. Den enkla vägen att lyckas med aktier kommer tydligen på CD-skiva och tar 4 timmar och 52 minuter att lyssna igenom.

Vilken trevlig överraskning det var att få brevet i lådan. Jag undrade vad ALIS var för avsändare och det är tydligen Administration av litterära rättigheter i Sverige. Enligt lag kan MTM ge ut sådana här talböcker utan att kolla med oss författare och med förläggarna innan.

Oroa dig inte! Enligt överenskommelse med Sveriges Författarförbund betalar ALIS ut talboksersättning till mig. 🙂 Återstår att se hur mycket det blir.

Som vanlig ljudbok som säljs via vanlig bokhandel finns ännu inte min bok. Vi har ännu fullt upp med tryckta upplagor.

4 reaktioner till “Myndighet gör talbok av Den enkla vägen att lyckas med aktier”

  1. Vad coolt. Dettta måste ju ses som ett väldigt gott betyg för din bok 🙂
    Och jag upprepar stark köprek på boken 🙂
    Mvh Micke

  2. Mycket bra, jag använder MTM:s app Legimus mycket och var på gång med att efterfråga din bok. Tyvärr har jag lite trassel med appen nu, men när den kommer igång går din bok förbi de andra i kön.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)