Om Corem och deras preff

Läsarfråga: Jag undrar vad du tycker om Corem Prop. som företag? Tycker du det är läge att öka i dagsläget? Du skriver aldrig om Corem pref, varför? Vad är inlösenbeloppet och datum för inlösen?

Hernhags svar: Jag har inget emot Corem som bolag. Det är många bolag som hamnar i ”aktieskugga”, Corem har känns som lite högre risk än Klövern och lidit lite av det. Jag tycker både Corems vanliga aktier och deras preferensaktie är helt okej placeringar att behålla.

Inlösenkursen för preferensaktien är 500 kr, men det finns inget datum för inlösen. Likt de flesta andra preffar löper de tills vidare, så det kanske aldrig blir inlösen. Se även min sida om preferensaktier.

5 reaktioner till “Om Corem och deras preff”

  1. Corem äger väl runt 20% av klövern, märkligt att då sätta högre risk på Corem. Vidare har väl klövrn och Corem liknade fastigheter som de äger/förvaltar.

  2. Hej! Ja, jag kom i mina egen analys fram till att corem och klövern borde värderas lika, klövern har ju mer kontor, men corem känns mer centralt för corem sfären, något som groda påpekar ovan.

    Faktiskt är corem än av de få preffar jag ökat i på senare tid. Tycker att mr market är alltför bister i sin syn på denna

    Mvh JFG

    1. Hej! Ja, varför inte? Corem är inget dumt bolag att köpa, utan verkar gå bra än så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)