Plötsligt händer miraklet

Idag hände det jag aldrig trodde kunde hända mig. Något som får mitt hjärta att slå av glädje och min hjärna att tro på framtiden. Ljuset i mörkret. 

Under över alla under. Både på redaktionen och sen igen när jag kom hem fick jag in USB-minnet i datorn på första försöket!!!

Jag trodde det inte var möjligt att så vanlig produkt med en sådan värdelöst krångelmekanik för anslutande kunde bara fungera som det är tänkt. Wow. Idag kanske allt är möjligt. 

Någon som känner till ett företag som tillverkar USB där det alltid går att få den lilla minnesstickan på första försöket?

2 reaktioner till “Plötsligt händer miraklet”

  1. Bäste hr Hernhag! Själv har jag framlevt mitt liv lyckligen okunnig om att det skulle vara problem med USB-stickor. Men man måste förstås lära sig vad som är upp- och nedsida. Det är ju inget problem att förstå med aktier, så varför skulle det vara så svårt med en liten sticka;-) Nu har jag ingen avsikt att strida på barikaderna för fördelarna med USB, de mest användarvänliga kontakterna har för all del inte uppfunnits ännu.

    Varför inte skippa USB och gå över till att lagra dina filer i en ”molntjänst”, t ex Dropbox? Då slipper du riskera virus och inte minst att glömma din sticka i datorn.

    Hälsningar med tack för alltid läsvärd chatt!

    1. Fördelen med USB är att jag inte behöver komma ihåg lösenord. Även när jag stoppar i USB med rätt sida upp eller ned kanske det inte går in. Ibland är det först på fjärde femte försöket. Men det känns som att jag inte kommer att köpa något mer USB, molnet är nog ändå framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)