Jag som karaktär i Simpsons

Den tecknade familjen Simpsons TV-soffa är världsberömd och nu har jag blivit tecknad som en Simpsons-karaktär sittande i den. I samband med detta stötte jag på en spännande tillväxtaktie.

Med i Simpsons? Ett tecknande par i New York skapade detta mästerverk av eder skäggiga aktieskribent Hernhag.
Om Hernhag skulle vara med i TV-serien Simpsons. Med lite god vilja skulle det kunna vara mina aktieböcker där i skåpet under telefonen. Bilden förminskad av mig för att webbifiera den. Originalet är 5000*5000 pixlar och finns bland mina pressfoton.

Jag kommer nog aldrig att få vara med i serien The Simpsons på riktigt, men i vår digitala tidsålder kan man få det att se så ut för en billig peng. 278 kr för att vara exakt.

Jenny n Mike i New York sålde i alla fall tidigare tjänsten BecomeToon på Etsy.com och jag kunde inte låta bli att beställa en helkroppsbild av mig. Då blir man placerad i Simpsons soffa. Det blev rätt likt mig om jag får säga det själv och jag behöver inte undra längre hur jag ser ut som tecknad figur.

Nedan är pressfotot på mig som jag skickade in till tecknarna.

Foto från bokförsäljning utanför Arne Talvings kurs Kavastutrender i Malmö för ett par år sedan. Självklart valde jag ett foto där jag har min legendariska gröna t-shirt på mig.
Foto från bokförsäljningen utanför Arne Talvings kurs Kavastutrender i Malmö för ett par år sedan. Självklart valde jag ett foto där jag har min legendariska gröna t-shirt på mig. Ska jag bli tecknad som Simpsons-karaktär ska det vara med den på.

Etsy är för övrigt ett i USA börsnoterat tillväxtbolag som trots den snabba tillväxten numera dessutom är lönsamt. Aktien handlas i skrivande stund till 200 gånger årsvinsten, så den kanske inte är lämplig som ditt stora trygga basinnehav.

Däremot kan aktien vara en kandidat för dig som vill krydda ditt sparande med en placering i brant stigande trend i en framtidsbransch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)