Spara pengar på skrivarpapper

För mig som ibland vill frigöra mig från den digitala världen är det skönt att skriva ut rapporter och annat från nätet och läsa på papper. Detta förslagsvis i fåtölj inne eller solsäng ute när vädret tillåter.

Första spartipset är därför att köpa billigt skrivarpapper. Mitt portföljinnehav Clas Ohlsons eget är billigare (inte ens halva priset) jämfört med Multicopy som de också säljer.

Det är andra spartipset är att jag skriver ut på båda sidor av papperen. Först på den ena sidan och sen när jag läst stoppar jag papperen i skrivaren igen. På så vis räcker varje papper dubbelt på länge och de redan mycket små kostnaderna halveras. Plus att jag kan ha vissa av bladens oanvända sida som anteckningsblock, så slipper jag köpa sådana också.

I ärlighetens namn gör jag inte det andra spartipset främst för att spara pengar. Det är faktiskt inte för miljön heller. Det handlar om att jag är lite lat. 🙂

Jag vill inte spendera tid och energi på att handla skrivarpapper mer än nödvändigt. Det gäller att vara sparsam med tiden också, om nu tid är pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)