Över 10000 ex av Den enkla vägen att lyckas med aktier

Min första bok Den enkla vägen att lyckas med aktier har nu med marginal passerat 10000 sålda böcker. Tusen tack alla ni som köpt boken. 🙂

Jag kan med glädje meddela att vi nu tvingas trycka en ny upplaga. Det har vi fått göra flera gånger tidigare då vi (eller snarare min förläggare) gick ut för försiktigt. Å andra sidan visste ingen på förhand hur stor efterfrågan skulle bli. Jag är glad att ni överraskat oss med efterfrågan.

Min andra bok Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning har hittills under hösten sålt mycket snabbare än förväntat. Framtiden är ljus och det tackar jag dig för.

17 reaktioner till “Över 10000 ex av Den enkla vägen att lyckas med aktier”

 1. Du är en inspirerande person Marcus!
  Böckerna är riktigt bra.
  Glad för din skull som jag sa igår.
  /M

 2. Beställde din senaste bok Blir Rik på Aktieutdelning, från pärm till pärm samma kväll. Härlig inspiration- hoppas du har lite fler böcker på G.

 3. Grattis till milstolpen, nu kan du sikta på 2000 ex och jag hoppas som utlandsboende fortfarande att den kommer någon gång som e-bok.

 4. Vad roligt att det går bra.
  Jag gillar båda böckerna och hoppas på en tredje som kan passa mig 🙂

 5. Hej! Jag har 11 st bolag, 6 branscher i min utdelningsportfölj: Creades, Investor, Kinnevik, Öresund, Latour, Wallenstam, Hufvudstaden, Kopparbergs, Saab, Hm & Intrum Justitia. Hur ser du på min riskspridning? Ska jag göra mig av med något bolag? Ny bransch? Lägga till ett bolag?

  Tacksam för svar!

  1. Hej!
   Det känns som en bra riskspring, särskilt som du har så pass många investmentbolag. Ska du lägga till något är det möjligen ett verkstadsbolag.

 6. Hej,
  Beställde din bok Bli rik på utdelningsaktier via en länk du angav (tror det var på Twitter) där man kunde beställa den till rabatterat pris. Minns att jag beställde den på senaste #uppesittarkväll. Det har fortfarande inte dykt upp någon bok, brukar det ta sådan lång tid? Har din första bok och längtar efter den andra 🙂

  1. Hej!
   Det ska nog bara ta 2-5 vardagar som mest. Det är nog bara Privata Affärer som säljer till rabatterat pris. Kolla med förlaget om boken inte dyker upp inom kort.

   1. Hej,
    Den kom igår, det var nog bara jag som var lite otålig 😊 Har din första bok, Den enkla vägen att lyckas med aktier, och ser fram emot att läsa denna nya bok!
    Mvh Fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)