Besegrad av snuva efter 27 månader av friskhet

Mitt personbästa i att slippa snuva stannade på 27 månader, eller två år och tre månader. När det gäller halsont, feber och magsjuka så fortsätter min svit av friskhet att hålla i sig. Därför fortsätter jag med Wim Hofs andningsövningar för att stärka immunförsvaret.

Juli 2021 var första gången i hela mitt liv som jag blev snuvig under den månaden. Jag trodde det knappt gick. Jag visste inte heller att det gick att vara förkyld utan att ha ont i halsen, men skönt att slippa det i alla fall.

Jag har hela tiden med andningsövningarna insett att jag inte lär bli frisk livet ut. Någon gång kommer det ett virus som angriper så hårt och snabbt att jag inte hinner göra nya andningsövningar i tid. Det finns inga garantier.

När detta är den första sjukdomen på över två år får jag vara nöjd. Dessutom en så pass lindrig variant.

Att vara frisk innebär att jag kan löpträna och styrketräna igen. Idag avslutade jag med att lufsa 🙂 uppför Högdalstoppen där vi kan se Globen och Tele2 Arena i bakgrunden.

Mitt personbästa i att slippa snuva stannade på 27 månader, eller två år och tre månader. När det gäller halsont, feber och magsjuka så fortsätter min svit av friskhet att hålla i sig. Därför fortsätter jag med Wim Hofs andningsövningar för att stärka immunförsvaret.

2 reaktioner till “Besegrad av snuva efter 27 månader av friskhet”

  1. Värt att testa i dessa pandemitider. Har myelom, en obotlig blodcancer, där både sjukdomen och medicinerna sätter ner immunförsvaret. Har aldrig trott på hälsokost förutom att äta vanlig nyttig mat med mycket frukt och grönsaker. Det som alltid har fungerat för mig är träning så detta kan vara något att lägga till i träningsrutinerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)