9000 sålda böcker av Den enkla vägen bli rik och fri med aktier

Tack till alla som väljer att gå er egen väg i livet och bli rika och fria med hjälp av min och Arne Talvings bok. Nu har Den enkla vägen bli rik och fri med aktier sålt i över 9000 exemplar.

Tillsammans med mina första tre böcker har mina aktieböcker totalt sålt i över 40000 exemplar. Ännu en milstolpe!

16 reaktioner till “9000 sålda böcker av Den enkla vägen bli rik och fri med aktier”

   1. oj, läste lite för snabbt :-), ser den nu. Vad tror du om den egentligen? Hög, mellan, låg risk? Footway som bolag verkar ju gå bra och ehandel som helhet med

 1. Roligt att det går så bra för dina böcker. Grymt bra jobbat med dem. Jag har läst om särskilt den om utdelningsaktier fler än en gång.

 2. Vad kul, de står här hemma hela gänget. Tar fram och bläddrar ibland, som moraliskt stöd när jag tappar riktning.

 3. Stort grattis till alla sålda böcker. Jag har läst dom allihopa, önskar att jag hade gjort det innan jag började handla med bull och bear certifikat, då hade jag kanske varit rikare nu ;-).
  Nu har jag räddat de öre som fanns kvar och ska göra nya förhoppningsvis smartare/tryggare placeringar.
  Hur hade du i dagsläget placerat ca 100 000?

 4. Har du några planer på att släppa dina böcker i e-boksformat? Jag läser i princip allt på läsplatta nuförtiden, för att slippa kånka runt på eller förvara fysiska böcker. Det är dessutom bättre för miljön!

 5. Hej Marcus, jag hoppas du kan hjälpa mig med en fråga. Risk nu för att jag får ta på mig dumstruten, men; i er bok talas det mycket om MA 200. Glidande medelvärde de 200 senaste dagarna. Hos Avanza kan jag se detta i kursgrafen. Men nu till frågan; om jag väljer 1 år tillbaks så får jag ett visst datum där kursen bryter MA 200, väljer jag 3 år får jag ett annat. Varför blir det inte samma datum?
  Om jag väljer MA 40, betyder det veckor? Jag kanske har blandat ihop begreppen här….

  1. Hej!
   Under grafen på Avanza ska du välja dag istället för vecka eller något annat så att MA200-dagars ritas upp rätt. Jag tror att det är det som spökar för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)