Bakbunden och ny sida för generella ekonomiböcker

Bakbunden av Svenska Spels vd Lennart Käll.
Bakbunden av Svenska Spels vd Lennart Käll.

Är du investerare i gamblingindustrin tycker jag du följa med inte bara i regleringarna utan även läsa boken Bakbunden av Svenska Spels vd Lennart Käll. Den är tankeväckande när det gäller vad som kan hända när folk trakiskt nog spelat bort sina och andras pengar och blir farliga. Inte för du blir bättre på aktier, men en inblick i gamblingvärldens baksida skadar inte för att ge perspektiv. Lennart Käll ger sin och Svenska Spels syn på problemen med spelberoende och hur de ska hanteras.

Bokrecensionen hamnar på nya sidan med övriga bokrecensioner av biografier och ekonomikunskap.

2 reaktioner till “Bakbunden och ny sida för generella ekonomiböcker”

  1. Tycker det är helt galet att det är så mycket reklam för diverse casinon hela tiden. Har funderat en del på detta, se bara på ICA osv som upplåter sina lokaler till V75 osv.
    Varför köper folk trisslotter o annat?

    1. Jag motsätter mig inte reklam i sig, men det är märkligt att det kan löna sig när mängden reklam för gambling av olika sorter är så pass stor att många konsumenter borde vara reklamresistenta vid det här laget. De flesta spelar för att det är kul eller för att de vill ge näring till någon form av dröm om snabba pengar. Den rationellt sett förväntade avkastningen på gambling är ju negativ, så allt handlar om subjektiva saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)