Börspanelen 12 – Ska vi bli skraja nu?

Börsen har åkt bergochdalbana och efter fallet nu under hösten 2021 är läget oroligt.

Vi har sett en toppformation på börsen, men hur lång och djup blir nedgången? Vi har olika scenarion inför hösten och för 2022. Vi diskuterar olika risker och hur vi bör skydda våra aktieportföljer. Somliga av oss har exempelvis ökat andelen likvider.

Aktierna vi nämner är i kronologisk ordning SSAB och Evolution.

Du kan också lyssna på poddavsnittet på sidan med mina aktiepoddar samt via direktlänkar här:
Acast
Spotify

3 reaktioner till “Börspanelen 12 – Ska vi bli skraja nu?”

 1. Nedgång är väl ändå normalt efter uppgång? Det kommer vi ju inte ifrån. Att paniksälja nu är bara dumt.

  Har du själv sålt några aktier det senaste året förresten?

  1. Nedgången kan bli långdragen och i värsta fall djup. Men visst är det onödigt att paniksälja. Jag tog hem vinsten i Sdiptech Pref tidigare i somras. Har på sistone ökat mina likvider till över 4% av portföljen via osthyvelseprincipen.

   1. Ja jo så är det ju alltid, mörkt o dystert som fan. Vargen kommer o denna gång är det såklart annorlunda. Vi får se.

    Kollade mitt egna nu o har likvider på ca 5.8% efter jag sålt många investmentbolag på toppen. Första gången jag försöker tajma, får se om jag tajmar in rätt då 🙂
    Utöver det fortsätter jag med månadssparande som vanligt.

    Tack för svar o bra blogg, din bok ligger näst i läslistan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)