En treklöver jag fyllt på i

Jag har i veckan fyllt på i några av mina befintliga innehav.

CCI. Rekyl i aktien fick mig att öka. Jag gillar verkligen verksamheten som är att äga mobilmaster och bredbandsnät (i första hand i USA). Är egentligen en REIT men jag klassar det som IT-bolag. Innehavet är medelstort och utdelningarna lär höjas framöver.

Enea. Köpte en lite post till bara. Lite rekyl bara, men faller IT-aktien vidare kan jag tänka mig att öka vidare. Är fortsatt ett av mina mindre innehav och lockar med hyfsad direktavkastning.

Estea kapitalandelsbevis 1. Kostade 106 trots att NAV låg på 130,9 vid halvårsskiftet. Direktavkastningen är 5,8 procent, vilket är högt för att vara en fastighetsinnehav. Estea har bra historik med deras fastighetsprojekt. Det här är rent formellt ingen aktie utan en sorts skuldsedel.

På önskelistan framöver står bl.a. mer Sampo och om priset faller mer i JNJ även dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)