Fill or kill och Castellum

Jag hade nöjet att i tisdags få podda med grabbarna i Fill or kill. Det är som du nog vet en av de populäraste och bästa aktiepoddarna i Sverige. De är traders och jag är till största delen långsiktig investerare, men vi påverkas alla av trenderna som finns på börsen och i samhället. Vi behöver alla hålla koll på vad som sker, även om placeringsfilosofierna är olika. Det blev därför ett bra samtal. Lyssna själv i klippet ovan.

I slutet av detta avsnitt av Fill or kill nämner jag att jag har en bok på gång, men det är nästa månads äventyr. 🙂

Ca 23 min in i podden pratar vi om fastighetsbolaget Castellum, som de senaste åren blivit lite mer offensiva. Det tycker jag i grunden är bra, men ökar hävstång och möjligheter ökar lätt risken också. Dagen efter podden meddelade Castellum att de sänker policyn för belåningsgraden till max 50 procent, som om de lyssnat på podden och tagit till sig av resonemanget kring den ökade risken. 🙂 Allvarligt talat tror jag inte de fattar beslut på det de hör i poddar, men det är lite kul att leka med tanken.

Vid sidan av Fill or koll har jag även spelat in egna aktiepoddar i form av Börspanelen och Tre smarta om börsen.

2 reaktioner till “Fill or kill och Castellum”

  1. Kul avsnitt! Roligt när killarna bjuder in någon som har en annan filosofi än dem själva. Men det där men att ha en strategi … svårt. Köpte en till av dina böcker för att se om jag kan lyckas hitta det som skall gälla för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)