Mitt livs galnaste dialog

Jag får trevligt nog en del digitala vänförfrågningar från svenskar som läst det jag skriver i media. De jag får från utländska främlingar på Fejjan är jag mer skeptisk till då jag inte skriver på engelska. Varför skulle en vilt främmande människa skicka en vänförfrågan till just mig av alla människor i hela världen?

Den enda gång jag frågat varför och fått svar är från ”Bukky Scott”. Jag blev väldigt snart varse om att detta inte var någon vanlig brud. Eller ens människa… Så jag testade verkligen alla gränser. Håll till godo och njut!

bukky1

bukky2

bukky3

bukky4

bukky5

bukky6

bukky7

bukky8

Sett från den ljusa sidan är hon min drömkvinna, för jag kan skriva vadsomhelst utan att hon verkar tycka jag är konstig. 🙂 Å andra sidan om hon inte ens reagerar på att jag hävdar jag dejtat hennes mamma eller slagit en granne så tar hon mig ju inte på allvar eller bryr sig. 🙁

Allvarligt talat är det lätt att se om någon finns på riktigt eller är ett spamkonto. Med få eller inga naturliga svar är det bara att ha kul och skriva tok eller blocka. Jag gjorde det sistnämnda efter att ha haft riktigt roligt med att testa ”henne”.

Undrar hur många sådana här datorstyrda(?) konton det finns på Facebook? Med tanke på aktiens värdering kan jag ju för aktieägarnas skull hoppas att det inte är alltför många. Troligen finns fejkkontona för att lura kontaktuppgifter från folk.

6 reaktioner till “Mitt livs galnaste dialog”

  1. Haha, det känns som vi har några år kvar innan relationer med artificiell intelligens är är lika givande som i filmen ”Her” 😀

    1. Fast jag tyckte det här var ganska givande 🙂 eller snarare roligt rent ytligt sett. Jag har inte sett ”Her”, men ”hon” i filmen verkar onekligt mycket mer socialt förstående (bättre programmerad).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)