Nytt leveransdatum för boken


Kära bokvänner! Tack för den fullständigt överväldigande anstormningen av köpare av vår nya bok Den enkla vägen BLI RIK OCH FRI MED AKTIER som nära nog kvaddade beställningssystemet hos det lilla förlaget. Alla beställningar, närmare 1 500 under första dygnet, är räddade och alla köpare kommer att få sin bok. Efterfrågan är klart större än vi väntat oss, men vi tar oss gärna extra tid för att signera alla böckerna.

Något som däremot är utom vår kontroll är att det annars så pålitliga tryckeriet Scandbook i Falun fått maskinhaveri med rejäla förseningar som följd. Scandbook är ett av landets största tryckerier och detta drabbar även andra författare hos en rad olika bokförlag. Risken är därmed att det kan bli betydande leveransförseningar av stora delar av första upplagan av vår bok. Förmodligen minst en dryg vecka och preliminärt hoppas vi i nuläget kunna börja posta böckerna från den 7 maj och under resten av vecka 19. Hoppas ni står ut att vänta och låt oss återkomma med mer information så snart vi vet mer.

Scandbook är för övrigt noterade på First North och jag hittar i skrivande stund varken pressrelease om maskinhaveriet eller ser någon reaktion på börsen. Även om det inte behöver bli så våldsamt kostsamt för Scandbook är det i nuläget en aktie jag skulle hålla mig undan.

2 reaktioner till “Nytt leveransdatum för boken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)