Sparpodden med mig och Arne Talving

Den här veckan är jag med i Nordnets Sparpodden. Vi diskuterade olika aktiestrategier, vilka förebilder och vilken inspiration vi haft, samt hur pass enkelt det är att bli ekonomiskt fri men att det är svårt att genomföra de i teorin enkla råden.

I Sparpodden diskuterade vi också våra ljusaste ögonblick på börsen och där svarar jag bland annat EA:s uppköpsbud på Digital Illusions.

”Money talks.”

Ja, vad är egentligen viktigast? Att få rätt eller tjäna pengar?

🙂

2 reaktioner till “Sparpodden med mig och Arne Talving”

  1. Hej Marcus.
    Finns det något bra verktyg för att filtrera ut aktier som dels har minst 3% direktavkastning och dels har glidande 50 högre än glidande 200?

    Om jag kollar på en aktie i avanzaportföljen och lägger till glidande 50 och glidande 200, upplever jag att jag får olika resultat beroende på vald horisont? Bör jag välja 1 års horisont? Väljer programmet att göra uträkningen olika beroende på hur lång horisont jag valt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)