Sparpodden med mig och Arne Talving

Den här veckan är jag med i Nordnets #Sparpodden. Vi diskuterade olika aktiestrategier, vilka förebilder och vilken inspiration vi haft, samt hur pass enkelt det är att bli ekonomiskt fri men att det är svårt att genomföra de i teorin enkla råden.

Vi diskuterar också våra ljusaste ögonblick på börsen och där svarar jag bland annat EA:s uppköpsbud på Digital Illusions.

”Money talks.”

Ja, vad är egentligen viktigast? Att få rätt eller tjäna pengar?

🙂

2 reaktioner till “Sparpodden med mig och Arne Talving”

  1. Hej Marcus.
    Finns det något bra verktyg för att filtrera ut aktier som dels har minst 3% direktavkastning och dels har glidande 50 högre än glidande 200?

    Om jag kollar på en aktie i avanzaportföljen och lägger till glidande 50 och glidande 200, upplever jag att jag får olika resultat beroende på vald horisont? Bör jag välja 1 års horisont? Väljer programmet att göra uträkningen olika beroende på hur lång horisont jag valt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)