Min TV-debut och tankar efter tisdagens Börslunch

Jag gillar Börslunch då det är kort och koncist och ger snabb input. Att vara med själv var trevligt och det gick bättre än fruktat.

Jag tipsade första gången jag var med 2015 om två amerikanska fastighetsaktier och en börshandlad fond. En anledning till det är att det finns så få månads- och kvartalsutdelande placeringar i Sverige att det är lättare komma med något nytt om jag tar något som är noterat i USA.

Extra uppskattat var det att få visa upp min nya bok Den enkla vägen att lyckas med aktier och prata lite om den. Jag kan avslöja att boken sedan den blev tryckt och klar att sälja den 11-12 oktober redan har sålt ett fyrsiffrigt antal exemplar. Det kan komma att krävas en andra upplaga om försäljningen håller i sig.

Sen skulle jag i den bästa av världar ha publicerat detta inlägg redan för två dagar sedan men det har varit ganska fullt upp på sistone. 🙂 Kul att det alls går att bädda in klipp på den egna sajten och att vi kan förstora upp klippet till helskärm via pilarna i nedre högra kanten av rutan.

5 reaktioner till “Min TV-debut och tankar efter tisdagens Börslunch”

    1. Du hittar den under kortnamnet MDIV. Det fullständiga namnet på fonden är First Trust Multi-Asset Diversified Income. Det är noterad i USA och börshandlade fonder handlas som aktier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)