Börspanelen i eventet Investera som proffsen

Hela eventet Investera som proffsen den 26 november 2020 kan du se i klippet ovan, men det är inställt så det startar när det är dags för Börspanelen. Tack till Ulf Norr på Aktiespararna Stockholm Vasa och Financial Stockholm som arrangerade och fixade allt.

Vill du slippa se oss 🙂 och bara lyssna kan du göra det via vår poddkanal:

Avsnittet omfattar dels börssnack inom panelen och sen frågestund med alla aktieintresserade tittare och lyssnare.

Börsbolagen vi nämner är i kronologisk ordning Pfizer, Eolus Vind, Fortnox, Tele2, Lundin Energy, Scandic Hotels, Norwegian Air Shuttle, Bilia, SAS, SpectrumOne, Klövern, storbanker, Avanza, Nordnet, FAANG, Microsoft, Tesla, Kungleden, Nyfosa, Betsson, Calliditas och Hexagon.

11 reaktioner till “Börspanelen i eventet Investera som proffsen”

 1. Hej.
  En dum fråga från en nybörjare.
  Såg att du skulle ställa upp i investerar sm och så även jag. Nu till frågan kan man inte köpa vanliga aktier i omxs30 typ swma millicom mm? Eller är det bara nordic sme listan som gäller? Om inte var hittar man dessa? Är första gången jag är med. Tack för all inspiration du skänker. Mvh Johan

 2. Hej Marcus,

  Tack för att du delar med dig av dina aktietips och analyser. Har även läst din bok och den har gett mig en bra start på mitt egna aktiesparande.

  Vad tror du om Sobi aktien långsiktigt?

  Mvh

 3. Hej hej,

  Lyssnar alltid på börspanelen och uppskattar verkligen din podd. Har ni planer på att släppa mer avsnitt per månad i framtiden? Hade uppskattat din syn på bahnhof, känns som en ganska säker aktie på dom här nivåerna, dom växer organiskt varje år. Tror du 3-5 års sikt för Bahnhof ser bra ut? Tacksam för svar.

 4. Hej, tack för allt du delar! jag har läst dina böcker och även givit med som present till mina småsyskon som även de börjar få upp ögonen för börsen. Jag försöker bygga en portfölj till min lilla syster som hon sedan ska bygga vidare, men skulle gärna ta emot förslag på branscher som saknas eller bolag att kika närmare på.
  Dessa har jag tänkt på:
  Kinnevik, Imvestor, Latour, Industrivärden, Lundbergföretagen, VNV Global, VEF Ltd, Swedencare (Hon är intresserad av husdjur), Spiltan Aktiefond Investmentbolag, Tin Ny Teknik, Avanza World Tech by Tin, Avanza Zero, Avanza Emerging Markets, SPP Aktiefond USA, PLUS Mikrobolag Sverige, Proethos Fond och Handelsbanken Hållbar Energi.

  Mvh
  Dennis

 5. Hej Marcus!
  Uppskattar det dina tankar och insikter kring aktier och sparande! Jag sparar löpande månadsvis och annars när tillfälle ges i min aktieportfölj innehållandes: Investor, Lundbergföretagen, Industrivärden, Kinnevik, Bure, Svolder, Creades, Latour, Swedish Match, Cibus, Embracer, Paradox och Swedencare. Jag köper för att behålla och har ingen bestämd bortre tidshorisont.

  Nu funderar jag på om jag möjligen ska ta in ett eller två ytterligare bolag. Kan det vara bra, eller tror du att min nuvarande portfölj kan vara nog? De bolag jag överväger är: Balder, Midsona, AAK, Lifco, Nibe, Stora Enso och Hexagon. Har också sneglat lite på Scandinavian Tobacco Group, men inser att det kanske kan krocka lite med Swedish Match.

  Tack på förhand och trevlig helg!
  /Petter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)