Ny bok – Den enkla vägen hitta världens bästa aktier

Den enkla vägen hitta världens bästa aktier är min tredje aktiebok. Okej, den har lite en offensiv titel men det är en aktiebok i samma stil som de första två böckerna.

Du hittar all information om boken på boksidan. Just nu kan du (förhands)beställa från förlaget och få boken innan de som beställer via de vanliga kanalerna. 

De vanliga ehandlarna säljer boken med start kring månadsskiftet augusti/september ungefär.

11 reaktioner till “Ny bok – Den enkla vägen hitta världens bästa aktier”

  1. Innehållet är på samma nivå som de två tidigare böckerna. Titeln förklaras också lite närmare på övriga delar på omslaget och i kapitel 1.

 1. Snälla! Beställer 3 ex vill du signera! En till mig samt varsin till sönerna. Trogen fredags läsare samt lyhörd dina råd. Tack på förhand Kerstin Mattias Andreas

 2. Jag gillar också ditt enkla sätt att förklara utan att komma dragandes med en massa formler. Jag är definitivt ingen siffernörd, inte speciellt intresserad av att vare sig analysera bolag eller slaviskt följa aktiekurser men har nu jobbat fram en strategi där pengarna växer och jag kan ägna mig åt annat. Tack för hjälpen med det! Nu önskar jag bara att du kunde skicka sms när det är läge att shoppa aktier 😉 Det är så lite jag begär liksom 🙂 Tack!

  1. Trevligt du tycker det. Vissa vill ha mer konkreta räkneexempel, men det är svårt i böcker. Mer matte höjer inte nödvändigtvis vår avkastning, så det är kul att höra att du har nytta av strategierna och enklare urvalsmetoder.

   1. Det var fantastiskt kul att upptäcka att det gick att göra bra val och ha en vettig strategi utan att behöva hålla på med avancerad sifferexercis. Just det budskapet önskar jag att fler tog del av. Så jag försöker sprida det i mina kretsar. Det är säkert bra med tjusiga formler också men inte för mig. Å andra sidan är många helt ointresserade av partikeladverbial (mycket konstigt), så när man hittar SITT sätt faller mycket på plats. En ögonöppnare för mig 🙂

 3. Har precis beställt din bok och ser fram emot läsningen!!!
  När kommer boken om pensionsbolagens usla metoder, varför det är lönt att flytta sitt pensionssparande (trots att det är suuuperjobbigt) och hur man bäst placerar i sin pensionsportfölj. Jag vet, en ny inriktning, men varför inte?

  1. Tack för bokbeställningen!
   Det finns redan en del böcker om pensionen och det är dessutom inte min specialitet eller huvudintresse. Tyvärr gör jag nog aldrig någon pensionsbok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)