Hernhag.se tio firar år

Den 1 mars 2012 började min nuvarande resa som frilansande skribent och författare. Då som frilans för andra gången i karriären startade jag på våren min aktiesajt Hernhag.se. I år 2022 firar vi därför tio år!

Tack alla för de 1,7 miljoner besöken på Hernhag.se under de tio år sajten funnits. Eller de 4 miljoner gångerna, beroende på hur och vad vi mäter. Varje användare (besökare) kan ju återkomma mer än en gång per dag etc.

Jag har använt Google Analytics och nedan ser vi antalet användare sedan 2015 när trafiken började ta sig.

Den 1 mars 2012 började min nuvarande resa som frilansande skribent och författare. Då som frilans för andra gången i karriären startade jag på våren min aktiesajt Hernhag.se. I år 2022 firar vi därför tio år!
Antalet användare per dag 2015-2022 på Hernhag.se.

Min aktiesajt har haft totalt drygt 5,6 miljoner unika sidvisningar sedan starten under första halvåret 2012.

Hernhag.se är i sig inget heltidsprojekt, utan en del av det som jag gör karriärmässigt och privatekonomiskt. Jag har aldrig haft tid att satsa heltid eller ens en fjärdedel av det.

Rent strategiskt är sajten hjärtat i min karriär, då det är den som marknadsför mig och mina produkter, samt att det är bland annat här som jag hjälper alla er som vill veta mer om aktiesparande och hur man blir rik.

De kommande tio åren på sajten tror och hoppas jag ska innebär många fler analyser och andra blogginlägg. Jag ska investera mer tid på sajten och även fortsätta att utveckla innehållet, vilket innebär att jag exempelvis ska fortsätta på den inslagna vägen med aktiekurser. Hittills har jag kurserna för D-aktier, preferensaktier och basaktier.

10 reaktioner till “Hernhag.se tio firar år”

  1. Många trevliga och sakliga tips under åren har jag studerat. Bra att du levererar mycket om aktiehandel

  2. Insåg att tiden har gått när jag hittade mig själv i kommentarerna på det 7 år gamla inlägget om svenska utdelningsaristrokater :/

  3. Stort grattis 🥂 och tack för alla tips. Vill gärna se fler tips på utländska aktier: USA 🇺🇸 EU 🇪🇺 Schweiz 🇨🇭 och Storbritannien 🇬🇧 företrädesvis.

    PS Swedish Match blev uppköpt till slut 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)