Min vinnande väg bli rik på aktier

Arne Talving har kommit ut med sin första egna bok. Min vinnande väg bli rik på aktier är lättläst och intressant. Boken innehåller också en hel del lärorik statistik, som jag vet det är mycket jobb bakom.

Min vinnande väg bli rik på aktier är lättläst och intressant. Boken innehåller också en hel del lärorik statistik, som jag vet det är mycket jobb bakom.

Det går att själv börja praktisera det som står i boken, även om de flesta av oss kanske inte väljer allt manuellt inmatande av mätpunkter i Excel som han gör för att få upp känslan för styrkan eller svagheterna i trenderna.

Å andra sidan behöver vi alla anpassa allt utifrån våra förutsättningar. ”Kavastus” aktiestrategi brukar enligt mig hamna med tonvikten mot tillväxtaktier, men också räntekänsliga och cykliska bolag som fått upp farten. Investmentbolagsstrategin är också med som en grund i Talvings vinnande väg.

Jämfört med de traditionella aktiestrategier jag går igenom här handlar mycket om ett hopplock, precis som det ska vara. Vi ska blanda de strategier och regler för aktiesparandet som vi behöver och kan lyckas med.

Boken Min vinnande väg bli rik på aktier ger en gedigen och bra genomgång av hur man kan sätta ihop de olika pusselbitarna till en bra helhet.

Signerade exemplar säljs via Sterners Förlag annars köper du via de vanliga bokhandlarna.

Bokrecensionen sammanfattad återfinns på min sida böcker om aktier och börsen.

4 reaktioner till “Min vinnande väg bli rik på aktier”

    1. Om någon betalar för innehållet eller för att synas måste det tydligt markeras som sponsrat innehåll. Men detta är inte reklam eller sponsrat inlägg utan något jag skriver ändå. Hade boken varit dålig hade jag skrivit det. Eller inte recenserat alls.

  1. Helt klart läsvärd bok! Rekommenderas starkt till den som gillar att gå ner på detaljerna och leka runt i Excel!

    Tack för fin recension! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)