Nu satsar jag hårt på bitcoin, guld, Fingerprint & bear-posse i Tesla

Dagens offensiv innebär att jag numera nästan har en fjärdedel vardera i bitcoin samt hävstångsprodukter som följer guld och Fingerprint. Dessutom en bearposition i elbilsbolaget Tesla, även det via ett värdepapper med hävstång.

Till råga på allt har jag inte alls tänkt kring det här med tajming och riskspridningen struntar jag i.

Ändå riskerar jag inte en krona. Jag gör detta enbart med de fiktiva pengar som NGM via Investerar-SM så frikostigt delar ut.

mina chansningar i Investerar-SM 2019

Det jag uppfattat i nyhetsbruset är att i första hand Fingerprint och guld men också bitcoin börjar få positiv kurstrend eller vara på gång på annat sätt. Teslas svaga finanser och storstilade planer har jag hört lite om också. I en kul tävling som det här gör jag ingen djupare analys.

5 reaktioner till “Nu satsar jag hårt på bitcoin, guld, Fingerprint & bear-posse i Tesla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)