Tack för alla anmälningar till mitt aktiebrev

Min digitala brevbärare. :-) Mailchimp.
Min digitala brevbärare. 🙂

Som du kanske sett har jag startat ett aktiebrev, vilket betyder ett gratis epostutskick. Redan första helgen har hundratals anmält sig. Tack till er alla! Särskilt tack till er som i anmälningsformuläret skrivit positivt om skägg och i somliga fall även gett mig komplimanger. 🙂

Jag skickar första mejlet innan jul. Jag håller nu på att rent konkret planera innehållet, men tar gärna emot förslag.

Framöver hoppas jag kunna erbjuda ytterligare kanaler för att följa mig och lära sig mer om aktier och börsen. Alla kanske inte finns på Facebook eller Twitter, utan behöver epostutskick eller något annat.

Uppdatering 11 december:
För att underlätta anmälningar lägger jag in formuläret för att anmäla sig även i detta blogginlägg, men annars är det aktiebrevsidan som gäller.

Email Format


16 reaktioner till “Tack för alla anmälningar till mitt aktiebrev”

 1. Hej

  Jag skulle också vilja ha ditt aktiebrev! Hoppas det funkar att anmäla sig såhär. Ha det bäst!
  Mvh Elisabeth

 2. Tack för dina både insatta och lättlästa böcker och inlägg som bidrar till att alla som vill kan bli miljonärer!

   1. Efter att man bekräftat med e-mail adressen, så får man en bekräftelse där din websida och hemadressen är.

    1. Tack för svar. Ja, jag måste ju enligt villkoren och har ingen postbox. Men som alla andra finns jag ju på Eniro och hitta.se sedan många år så det är ju ingen hemlighet för den som vill skicka julklappar till mig. 🙂

 3. Förslag på innehåll:
  – Några olika förslag på allokeringsstrategier utifrån ett utdelningsperspektiv.
  – Börspsykologi – gärna lite mer på djupet
  – Hur man screenar aktier utifrån ett Hernhag-perspektiv – från ax till limpa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)