Vinterns små nyheter på sajten

* Det mesta är sig likt, men även statiska sidor uppdaterar jag ibland. Nya finansengelska ord: Revolving credit facility, term loan, short interest, short ratio, currency hedge.

* Concent Pref är ny preferensaktie på pressidan .

* Jag slog några personbästan på gymmet den 18 februari:

Jag är bara lite missnöjd jag inte gick djupare i knäböjen, jag hade klarat ändå. Det kändes som jag nådde bottenläget, men det ser inte ut så. Nåja, så länge höften är ungefär i höjd med knät är det tillräckligt djupt.

Förutom de i klippet ovan tog jag även ett PB i bänkpress. Att klara 102,5 kg var viktigt för mig då det är ett gammalt personbästa för en kollega i yrkeslivet. 🙂

4 reaktioner till “Vinterns små nyheter på sajten”

  1. Bra jobbat Marcus! Visste att du är stark mentalt men att du lyfter skrot har jag inte vetat! Hehe. Därför är du så lugn i dina uttalande när du luftar ur dig på gymmet. Börsen kommer gå ändå bra långsiktigt.
    Mvh.jacke77

  2. Ditt marklyft såg knappast ut som ett ”limit lift”, grattis! Men knäböjet såg ut som det du publicerade förra gången, en bra bit kvar ner.

    1. Tack. Jag orkade faktiskt inte ens rubba 155 kg i marklyft, så det var nära mitt max. Det ser inte så ut, men det kändes så. 🙂

      Märkligt det där med knäböjandet, det känns som botten men är inte det. Så länge jag är konsekvent så är det i alla fall så att jag blivit starkare, men jag ska träna på det där med djupet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)