Forwood mot börsen först 2016

Samtidigt som jag lade en säljorder på en del av mitt innehav i Forwood kom bolaget med ny information. Ordern gick igenom och jag får en kvittningsbar förlust så jag kan ta hem vinster i Skagen Global utan att behöva skatta. Kapitalet går till utdelningsaktier i min KF.

Forwood ska nu in på en börslista någon gång under första halvåret 2016. Uppskjutningen beror på ett ledningen ”underskattat förberedelserna som behövs”.

Det positiva är att kassan är 79 öre per aktie efter att konvertiblellånet betalats tillbaka. Marken värderas till 43 öre per aktie numera. ”Utöver detta innehar Forwood även skogstillgångar (planterade träd), maskiner, kontor.” Jag behåller de kvarvarande aktierna, min minsta post får ligga så får vi se vad det blir av detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)