Bokrecension av Millionaire next Door

Bokrecension av Millionaire next Door

En väl researchad bok som avslöjar hur rika lever för att bli just rika är Millionaire next Door. En sammanfattning av min recension finns på sidan med recensioner av böcker om hur du blir rik.

Millionaire next Door är en typisk amerikansk bok med för mycket detaljer och statistik, men den är väldigt talande och lärorik ändå. En tänkvärd sak är att många som tjänar allt mer ökar sina kostnader lika mycket, så kallad livsstilsinflation (lifestyle creep).

Livsstilen du har är med andra ord avgörande för hur rik du kan bli. Du måste leva på ett sätt så att du får kapital över och sen investera det. Annars får du sannolikt aldrig någon stor nettoförmögenhet.

Många förmögna har mycket gemensamt, som att de inte ägnar sig åt kasinospel och lotterier, vilket däremot fattiga gör. De intressanta exemplen är många.

Boken var för övrigt en av källorna jag använder i första delarna av Den enkla vägen bli rik och fri med aktier. Där går jag igenom flera av godbitarna från Millionaire next Door.

2 reaktioner till “Bokrecension av Millionaire next Door”

  1. Hej Marcus. Jag vill investera i ett fastighetsbolag, vilket skulle du rekommendera på lång sikt? Har tittat lite på castellum och klövern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)