Spartips – Köp pocket & skriv ut ebok

Tack och lov för sommaren så jag kan ligga ute och läsa bra böcker. Just nu läser jag Hög På Hus av Alexander Norén. Det jag tänkte ta upp är spartipset välja pocket och ebok framför inbunden bok. Det blir alltid billigare så.

I fallet med Hög På Hus finns den inte som pocket utan bara som ebok. Så jag köpte eboken och skrev ut den. (Okej, jag konverterade epub-filen till PDF och skrev ut först därefter.) Jag gillar papper bättre än surfplattor och mobiler plus att papper och toner till laserskrivaren är relativt billigt.

Uppdatering 19 juli: Ny finns boken recenserad på bland de andra ekonomiböckerna.

4 reaktioner till “Spartips – Köp pocket & skriv ut ebok”

 1. Hög på hus finns på biblioteket om man vill spara pengar och inte betala för den (förutom via skattsedeln då)

  1. Sant, men då måste man gå till bibblan och låna och lämna tillbaka eller vid behov låna om. Det har i alla fall jag inte lust (tid) med.

 2. Hej Marcus,

  jättebra tips! Dock har jag letat med ljus och lykta och inte hittat dina böcker som e-böcker. Du kanske kan sprida lite ljus över situationen?

  1. Hej!
   Tack. Mina böcker finns inte som e-böcker än. Så länge de tryckta upplagorna säljer kör vi enbart på det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)