Jag är en 54-årig, jordnära, romantisk men neurotisk bäver

Under de senaste månaderna har jag gjort lite olika tester på nätet. Det är skoj att se vem man är lite på skoj så där.

http://sv.what-character-are-you.com/d/sv/ gjorde jag testet ”Vilket djur är du?”

Du är en Bäver!

Ditt motto är ”Det som inte passar får man anpassa!“ Du tar dig orädd an problem och du löser dem direkt. Det värderar också din breda vänkrets, för när det är kris är du snart på plats.

www.playbuzz.comgregscan-we-guess-your-real-age tog jag reda på att min riktiga ålder inte är 36 utan 54 år. Det stämmer på något vis för ibland känner jag mig lite gammal och trött.

54

Jag testade också på Buzzfeed om huruvida jag är pretto, pretentiös. Men jag är tydligen jordnära:

pretto

Dorklys utförliga test visade att den Simpsonskaraktär jag gillar bäst är den onde Mr C. M. Burns. Alla på min topplista är udda karaktärer, vilket jag också kanske är. 🙂

simps3

Synd att det inte finns fler kvinnliga bikaraktärer som är sevärda i Simpsons. Huvudkaraktärerna har jag sett tillräckligt av oavsett kön så de är inga jag vill ska få ännu större plats i serien.

Apropå det där med att vara en udda bifigur, enligt enligt Five Labs analys av mina inlägg på Fejjan är jag främst neurotisk:

fb-typ

Annars är deras beskrivning med spontan, fyndig, rastlös, analytisk och utgående en analys av blandad kvalité. Allt beror så mycket på, det här testet liksom alla andra säger nog inte mycket om mig egentligen. Eller?

disneyfigur

Enligt Zimbios test är jag en smart romantiker. Smart? Får andra avgöra. Romantiker? Ja.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)