Jag om värdeinvesteringar och värdeaktier – TV-klipp

Jag blev trevligt nog inbjuden av Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson till en webb-TV-inspelning. Ämnet var värdeaktier då det är vad min tredje bok handlar om. Läs gärna även inlägget på Nordnetbloggen och du kan också se klippet med mig och här:

Jag går i klippet lugnt och sakligt igen den luddiga skillnaden mellan värdeaktier och tillväxtaktier. Dessutom berättar jag hur jag tycker att vi bör tänka och vad vi ska ta reda på samt vad du som sparare och investerare inte behöver rota så mycket i. Somliga saker på börsen fungerar effektivare och lättare än andra.

4 reaktioner till “Jag om värdeinvesteringar och värdeaktier – TV-klipp”

  1. Härligt att få höra de ord jag annars läst i dina böcker, blogg och chatt-inlägg. Du verkade en aning nervös och obekväm i sammanhanget vilket dock tynar bort när man lyssnar på förnuftet som du förmedlar.

    Tummen upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)