101 tankar om aktier – bokrecension

101 tankar om aktier

101 tankar om aktier av Ludvig Rosenstam Åhman är en bra bok full av börspsykologi. Lättlästa och korta kapitel med mycket information. Recensionen i sin helhet finns sidan över böcker om aktier.

En bra poäng i 101 tankar om aktier är att lärande påminner om ränta på ränta-effekten. Det går långsamt i början, men har väl hjärnan tränats i att arbeta på ett visst sätt så den kan grunderna i ett ämne går det lättare att lära sig mer sen. Jag drog nämligen samma slutsats när jag under 2019 skrev Hitta tillgångarna som gör dig rik, se kapitel två i den boken.

En intressant aspekt jag lärde mig av boken gäller sparkvoten och på min sida om spartips kan du läsa vad det var.

3 reaktioner till “101 tankar om aktier – bokrecension”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)