Bra bolag 2020

Bra bolag 2020

Årets urval av bra bolag utan krav på timing finns nu på sidan med bra bolag. Lite svårt att välja var det i år då många aktier stigit så mycket. Även om värderingen av aktien inte påverkar om ett bolag är bra eller inte så vill jag inte lyfta fram aktier som rusat allt för mycket i kurs och fått riktigt hög värdering.

Apropå det. Bland 2019 års bra bolag hittar vi kursvinnaren Sectra som dubblats i kurs på ett års sikt. Trevligt att det går att ha timing utan att fokusera mot det.

Bakgrunden till att jag vaskar fram lite bra bolag är min bok Den enkla vägen att lyckas med aktier, där min första genomgång av vad det är finns.

10 reaktioner till “Bra bolag 2020”

  1. Vad anser du om Oneok och Enbridge? De delar ut mer än 100% av vinsten samt att naturgas och olja ej är miljövänligt då de är fossilbara bränslen.
    Är inte isåfall ex Southern company och Dominion energy bättre alternativ som har en sund utdelningsandel?

    1. Jag äger aktier i Oneok och Enbridge och det är kassaflödena efter investeringar som gäller. De har goda möjligheter att behålla och öka sina utdelningar. Tyvärr tror jag inte vi kan klara oss utan olja än på ett par decennier, varken som bränsle eller plast och gummi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)