80 minuter börssnack med mig och @Investeraren

Jag var gäst i Nicklas Anderssons podd Investerarens poddcast igår och podden ligger redan uppe. Vi pratar om allt från aktiestrategier till några av mina långsiktiga favoritakter. Enjoy!

4 reaktioner till “80 minuter börssnack med mig och @Investeraren”

  1. Ett mycket bra program.
    Du pratar om Castellum som ett bra bolag. Skulle du rekomendera Castellum framför Hufvudstaden? Isf varför?

    1. Hufvudstaden är minst lika stabila sett till fastighetsinnehaven, men deras belåning är ofta för försiktig. Castellum är mer lagom försiktiga, tycker jag. Fortfarande relativt låg belåning, men inte som Hufvudstaden. Högre belåning betyder mer hävstång och därmed bättre affärer och avkastning om allt går bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)