Aktietips inom värde och tillväxt

Aktietips inom värdeaktier och tillväxtaktier var två saker som vi avhandlade i intervjun med mig av Dens0mspar på Instagram.

Du kan även hitta mitt instagram här på https://www.instagram.com/marcushernhag/ och följa mig. Insta fungerar nästan enbart i appen, ej som sajt. Jag undrar ibland varför.

Aktietips inom värdeaktier och tillväxtaktier var två saker som vi avhandlade i intervjun med mig av Densomspar på Instagram

Många värdebolag är ganska dyra så det är inte direkt några värdeaktier. Utifrån direktavkastningen får vi rätt mycket för pengarna i Ework, Tele2 B och Volati Pref. 

Tänk på att vi som jag skrev i denna krönika hos Privata Affärer inte ska jaga aktierna med allra högst direktavkastning (betalvägg). Även Tele2 B är med bland dessa aktier, men den är ändå en intressant värdeaktie men på gränsen till värdefälla.

Aktietips på tillväxtbolag.

Jag tror på kasinoleverantören Evolution, kylgrossisten Beijer Ref och kommunikatoinsteknikern HMS Networks. Det beror på att tillväxtbolagen har bra historik och verkar i branscher där efterfrågan lär vara långsiktigt bra. 

Tajmingen lämnar jag dithän, men som bolag gillar jag de tre. Som vanligt är allt på min sajt journalistik och inte privatekonomisk rådgivning. Hitta din egen strategi inom aktier och bygg upp en lämplig portfölj.

2 reaktioner till “Aktietips inom värde och tillväxt”

  1. Tänkte starta upp ett KF och koncentrera mig på lite utländska börser eftersom Sveriges är lite svajig. Vilka skulle du rekommendera? Sparar till pension om drygt 20 år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)