Bra bolag 2018

Tio nya exempel på bra bolag finns nu på bra-bolag-sidan. Jag säger inget om timingen eller om alla aktier verkligen passar in i just din portfölj, men det intryck jag fått är att det är bra bolag. Sett över många år borde det löna sig.

Årligen tar jag fram en lista på vad som verkar vara bra bolag. Detta då jag skrev om sådana i min första och tredje aktiebok.

6 reaktioner till “Bra bolag 2018”

 1. Hej! Intressant sida!

  Jag såg dock att du har ett danskt bolag som bra utdelningsaktie. Har du tagit hänsyn till effekten av de danska myndigheternas innehållande av skatt på utdelning, även för P/K-försäkringar?

  Det besked jag på förekommen anledning fick av Nordnet: ”Danmark har fattat ett besluta [sic!] att inte betala tillbaka utländsk källskatt då de har problem med danskar som flyttar till annat land och fuskar med skatten.”

 2. Hej Marcus,
  Är det några bolag som du shoppar nu i nedgången? Jag har en utdelningsportfölj med stabila bolag som Axfood, Investor, Sweco, handelsbanken mfl och funderar på bla Vitec, Billerud, Kinnevik och Latour, vad tror du om de? Framför allt Latour, Kinnevik och Vitec?
  Tack för en bra aktiechatt.

   1. Jag är också osäker på timingen. Har också ökat i Investor som jag verkligen gillar. Har du tips på någon aktie med lång stigande utdelningstrend som för tillfället kursmässigt ser attraktiv ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)