Har Anoto och Prostalund en framtid?

Läsarfråga: Vad anser du om Anoto? Tycker bara det är märkligt legat långt framme innan, funnits länge. Det är väl tidigare C-pen? Innan hade svensk hemsida… anoto.se, någon VD Steinar… men nu är det .com, asiatisk VD, hemsida på engelska, ingen emailkontakt. Bara telefon och lokalisering till kontor. Under contact ligger inte uppgifterna. Tycker även ProstaLund borde gå bra… angående prostataproblem säljer över hela världen, behandling, vad händer där egentligen??? Det borde vara tryggt med alla jordens människor och prostatförstoringar, patent.. Ändå har de rasat, så man undrar om det är kanske är lite som Fermenta, Heby Health? Vad hände med Heby egentligen??

Mitt svar: Att ha en lovande produkt är ingenting värt på sikt. Allt handlar till slut om att kunna tjäna pengar på något. Då krävs inte bara få produkten fungera, utan även att den ska vara användarvänlig, prisvärd, gå att leverera i tid och på rätt sätt, samt att bolagen måste kunna nå ut till sina kunder och verkligen få dem att förstå hur bra produkten är. Anoto, Prostalund och Hebi Health Care har hittills inte kunnat allt det. Till exempel Anoto kanske mot förmodan lyckas en dag, även om jag är fortsatt skeptiskt. Hebi gick i konkurs 2011.

3 reaktioner till “Har Anoto och Prostalund en framtid?”

  1. Hej Marcus! Hade tänkt köpa sampo och funderar vad som är bäst, isk el kapitalförsäkring? Är Nordea kund, vet du hur det funkar? Tack för en grymt bra sida 👍😄

    1. Hej!

      Sampo är Nordeas största ägare. Går det bra för Nordea har Sampo en fördel av det, även om det finska finansbolaget även äger olika försäkringsbolag. Sampo i KF är min utgångspunkt, men då du kan få tillbaka en del källskatt på utdelningarna även i ISK behöver det inte vara fel heller.

  2. Hej,
    Prostalund, Micropos Medical och LIDDS är alla relaterade till prostataproblem vilken är en mycket vanlig manlig åkomma för män 60+ och torde därmed ha en viktig uppgift!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)