I kroppen hanses

Jag har läst Kristian Gidlunds starka bok som bygger på bloggen med samma namn: I Kroppen Min. Det finns saker som är viktigare än totalavkastning, utdelningsstrategier och lågt p/e-tal. Att vara frisk och ha kärleksfulla människor omkring sig är viktigare. Gidlunds kamp mot cancern är gripande och deprimerande, men ger perspektiv på livet och lär oss hur man ska eller åtminstone kan skriva en bok. 

Jag tror inte jag hade velat kämpa för livet så hårt så länge, gå igenom så fruktansvärda behandlingar. Jag har för övrigt själv upplevt hur goda grannar både dött och gått igenom hemska saker. Herr Cancer är en oinbjuden gäst som är svår eller omöjlig att bli av med. Herr Cancer är nyckfullare än Mr Market.

Jag ska skänka en slant till Cancerfonden. Uppenbarligen finns det inga mänskliga behandlingar av vissa cancertyper, men det behövs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

(Spamcheck Enabled)